Oraș: Bălți +373 61016480         

Chișinău

Servicii

Închirierea automobilului în mun.Bălți

Închirierea automobilului - este un serviciu foarte popular și distribuit, care pot fi util și perfect în diferite situații. Cu această opțiune veți putea întîlni la timp oameni importanți, veți dovedi la diverse evenimente sau să ieșiți în natură la distracție. Acum procat auto in Balti vă va permite rapid să rezolvați astfel de situații. Costul de închiriere automobilului este destul de accesibil. Cu siguranță veți avea nevoie de un astfel de serviciu în cazul în care sunteți veniți dintr-o altă țară sau oraș. Dacă ați naviga pe jos, este puțin probabil să aveți timp pentru a vedea toate locuri pictorești ale orașului dar, automobilul de închiriere din Nordul Moldovei vă va permite să vă deplasați rapid în jurul localității. De asemenea, este foarte confortabil în cazurile cînd aveți nevoie sa plecați cu prietenii după oraș, deoarece distanțele pot fi mari. Compania noastra vă ofera servicii de închirierea automobilului. Noi încercăm să satisfacem nevoile și dorințele fiecărui client. Veți fi suprinși plăcut cu varietatea automobilelor, astfel încît vă puteți alege un automobil pe orice gust.

Conducător auto personal în mun.Bălți

Fiecare minut a călătoriei ar trebui să vă aduc plăcere. Acesta este motivul pentru care ar trebui să utilizați serviciul "Conducător auto personal", care Vă va permite sa salvați o mulțime de timp (sa faceți economie de timp). Noi cu promptitudine Vă vom aduce la locul necesar, astfel să nu Vă faceți griji că veți întîrzia. Mașinile sunt inspectate în mod regulat, puteți fi siguri în călătorie. Angajații noștri vor planifica ruta pentru a călători, astfel încît să puteți ajunge la destinație fără ca să Vă grăbiți. În cazul în care ruta sau zborul d-voastră întârzie, șoferul nostru Vă va aștepta. În același timp, nu veți fi nevoit să achitați așteptarea dată, ceea ce Vă dă oportunitate să faceți economie de bani. Coducătorul automobilului va planifica traseul astfel încît locul destinației poate fi atinsă într-o perioadă minimă de timp.
Costul serviciului - 25 euro / ora, timp de 8 ore și 5 euro / oră după 8 ore. În cazul în care doriți să utilizați acest serviciu pentru perioada de o lună, serviciul va costa 300 de euro. Vă puteți deplasa la orice distanță, pentru ca mașinile noastre sunt confortabile și perfecte pentru o calatorie îndelungata. Este foarte convenabil și avantajos, pentru că nu mai trebuie să pierdeți timp în căutarea unui serviciu de taxi, la care acesta va costa mult mai scump.


Livrarea automobilului la aeroport

Livrarea automobilului la aeroport - un serviciu care este foarte popular în zilele noastre. Însuți vă veți alege momentul convenabil pentru d-voastră. Vă veți întâlni cu un reprezentant al firmei noastre în locul potrivit pentru a pregăti toate actele necesare. Procedura de înregistrare a actelor nu va dura mai mult de 15 minute. Achitarea chiriei poate fi pe loc în numerar sau prin necesitate cu cardul bancar Visa / MasterCard, semnând un acord cu reprezentantul companiei noastre. Dacă planificați o călătorie în nordul Moldovei, utilizați de acest serviciu. Parcul auto este destul de larg, astfel încît să puteți alege opțiunea care vă interesează. Costul serviciului este relativ ieftin - 500 lei dar, banii investiți cu sigur vor fi recuperați de avantajele serviciului. Acum veți călători mult mai ușor, pentru că vă veți confrunta cu probleme.