Cât costă să parcurgi Moldova cu o mașină închiriată?

Confortul pe care îl aduce o mașină în viața unei persoane a devenit baza dezvoltării unor astfel de servicii precum chiria de mașini de la un termen de câteva ore până la arenda pe termen lung. ProcatAutoNord dezvoltă această afacere în Moldova. Urmărim dorințele clienților noștri, extindem parcul noastru cu modele moderne, de la clasa econom la clasa premium. Sarcina noastră principală este să dovedim în practică că serviciul este sigur și convenabil pentru toată lumea. Chiria ieftină nu reduce calitatea, dar oferă serviciul și la dispoziția studenților, familiilor tinere, persoanelor care au primit un permis, dar nu pot achiziționa încă o mașină proprie. Mașinile mici din clasa bugetară sunt deosebit de populare, care sunt folosite adesea pentru arenda pe termen lung. Liderul, pentru sarcinile de zi cu zi este chiria mașinilor nepretențioase precum Dacia, Chevrolet sau Ravon. Acestea sunt într-adevăr cele mai reușite soluții pentru utilizarea urbană.

Locuitorii orașului, în majoritatea covârșitoare a cazurilor, asociază o mașină cu un instrument de recreere, divertisment, excursii la rudele din altă locație. În ultimul an, mulți și-au redescoperit propria țară organizând călătorii pentru 2-3 zile în locații frumoase, la care nu se poate ajunge cu mijloacele de transport în comun. Cu o mașină închiriată, dețineți întotdeauna controlul asupra situației: unde să mergeți, unde să stați, cât timp să explorați împrejurimile. Puteți lua întreaga familie și chiar animale de companie în călătorie.
De exemplu, Dacia Logan a intrat în mod repetat în diferite liste de top datorită calităților econom. 5 litri la 100 de kilometri, conducerea Dacia Logan nu va afecta bugetul. Un portbagaj spațios va permite să luați într-o călătorie tot echipamentul necesar pentru o drumeție într-o cabină spațioasă, unde chiar și cinci persoane pot călători confortabil.

Experiența călătorilor demonstrează că poți călători în jurul țării noastre într-o săptămână, vei cunoaște locații necunoscutăe, vei întâlni oameni noi, vei vizita obiective pe care, nu le-ai vizitat niciodată. În cele din urmă, te vei simți ca un adevărat călător. Poate chiar și în propria persoana vei descoperi ceva nou, așa cum se întâmplă adesea în pelerinaj. Ce vacanță mai sigură și mai interesantă puteți planifica în fața restricțiilor? Selecțați o echipă, accesați o hartă, elaborați un traseu. Vă dorim impresii de excepție.
Oferiți o călătorie confortabilă familiei Dvs., contactați ProcatAutoNord pentru o experiență pozitivă de închirieri auto în Moldova!