Carsharing în nordul Moldovei cu sediul la Bălți

Datorită existenței carsharing-ului, astăzi este posibil să închiriem o mașină pentru orice perioadă de timp: literalmente de la 1 minut până la infinit. Chiria pe termen scurt este convenabilă atunci când trebuie să ajungeți din punctul A în punctul B și înapoi, dar și chiria unei mașini pe termen lung are avantajele sale. Când este mai bine să alegeți chiria unei mașini pe termen lung?

Obiective de afaceri

Directorii executivi au o viață de afaceri extrem de solicitantă, care implică adesea deplasări de la un birou la altul, întâlniri de afaceri cu parteneri din alt oraș și participarea la evenimente.

De exemplu, trebuie să preluați un oaspete important de la aeroportul din Chișinău și să vă întâlniți cu furnizori din nordul Moldovei în timpul săptămânii. Faceți un program de călătorie și porniți la orice oră care vă convine. Cu o închiriere de mașini pe termen lung, mașina va fi la dispoziția dvs. pe întreaga perioadă de închiriere.

Înlocuirea unei mașini în reparații

Chiar și cea mai bună mașină funcțională se poate defecta într-o zi sau poate fi implicată într-un accident. Pentru a nu schimba ritmul obișnuit de viață în timp ce mașina este la reparații, apelați la chiria unei mașini pe termen lung.

Vacanță în Moldova

Țara noastră are multe locuri pitorești unde puteți merge în vacanță cu întreaga familie. Închiriați o mașină pentru un weekend sau petreceți vacanța cu copiii călătorind prin Moldova într-o mașină confortabilă. Închirierea scaunelor pentru copii este disponibilă.

Compania Forsaj oferă servicii de chirie auto pentru persoane fizice și juridice în Bălți, Drochia, Florești, Fălești, Edineț și în nordul Moldovei la prețuri avantajoase.

Precizați condițiile de închiriere și rezervați o mașină la telefon la numărul +373 610 164 80 sau prin intermediul formularului de feedback de pe site.