Evacuarea autoturismelor după avarii și accidente rutiere – Forsaj Remorcare Bălți

Un accident rutier poate provoca atât daune mici vehiculului, cât și distrugerea structurilor. Evacuarea (Bălți) a mașinilor după un accident a devenit disponibilă pentru toți datorită companiei responsabile Forsaj Evacuator Bălți și prețurilor democratice.

Evacuator – avantaje
Evident că după un accident, opțiunea ideală ar fi evacuarea mașinii defectate. Principalul avantaj al acestei metode este viteza de livrare la service auto, garaj sau parcare.
Mașina este amplasată complet pe platformă și fixată în siguranță, ceea ce evită deteriorarea suplimentară.
Există situații în care mașina se află într-un șanț, răsturnată pe lateral sau pe acoperiș. Troliul sau manipulatorul din echipamentul nostru va servi la scoaterea mașinii din capcană și amplasarea ei pe roți.
Adesea, ca urmare a unui incident mașina își pierde parțial sau complet capacitatea de deplasare. În acest caz, evacuarea este singura modalitate posibilă pentru o astfel de mașină.
Evacuatorul rapid va ajunge la locul accidentului și o echipă de specialiști cu experiență va efectua încărcarea și repararea în orice situație.

Cum să comandați un camion de remorcare.
Serviciile ieftine evacuator în Bălți sunt oferite de compania noastră. Transportăm mașinile după accident rapid și cu atenție din tot nordul Moldovei.
Înainte de a contacta un operator, trebuie pregătite următoarele informații, astfel încât să poată fi expediat un vehicul de recuperare eficient iar asistența să fie disponibilă cât mai curând posibil:
• adresa exactă a accidentului;
• marca și numărul mașinii;
• starea mașinii;
• greutatea și dimensiunea;
• calea de acces la locul accidentului (dacă este posibil).

Puteți comanda serviciul apelând 0799 01 499 Tractari auto Balti 24/24 sau trimițând o solicitare online. După aceea, managerul nostru vă va contacta cât mai curând posibil.