Închirierea de mașini în Bălți va rezolva orice problemă cu circulația libera a Dstră

Dacă ați pierdut brusc posibilitatea de a folosi o mașină ,,Procat auto Nord,, vă oferă o soluție – să închiriați o mașină. Aceasta opțiune este procesată rapid și este mai accesibilă decât un taxi pentru călătorii scurte, întâlniri de afaceri și escorte de vacanță. Lasă aplicații pe site!

Cum să alegi o mașină?

Dacă sunteți în căutarea unei mașini de închiriat în Bălți și nu puteți decide modelul, managerii „Procat auto Nord” vor ajuta să faceți alegerea corectă.
Pentru a selecta vehiculul, vă rugăm să rețineți:
• În scopul călătoriei
Dacă ieșiți din raza orașului, veți avea nevoie de un brand de încredere, care să facă față oricărei provocări la trafic. Pentru întâlniri cu partenerii de afaceri, puteți alege clasa lux, pentru a vă deplasa prin oraș – modele de clasă econom.
• Conform numărului de persoane
Pentru întâlnirea rudelor și transportarea oaspeților, trebuie să alegeți un vehicul de nădejde . Acordați atenție manevrabilității, siguranței și numărului de locuri. Luați în considerare și spațiul din compartimentul pentru bagaje.
Contactați consultanții companiei, Vă vom ajuta să găsiți modelul perfect pentru Dvs.!

Cât costă închirierea unei mașini în Bălți?

Prețul este alcătuit din mai multe criterii:
• Clasa. Parcul nostru de vehicule are o gamă largă de vehicule. Fără îndoială, modelele de lux sunt mai scumpe, modelele economice sunt disponibile pentru fiecare client.
• Perioada de închiriere. De regulă, cu cât perioada de închiriere a vehiculului este mai mare, cu atât suma finală este mai mică.
• Starea vehiculului. La întoarcerea mașinii, asigurați-vă că este în stare corespunzătoare. În caz contrar, va trebui să plătiți pentru curățătorie chimică sau service auto.
Serviciul de închirieri auto Balti este foarte solicitat datorită ofertei noastre de calitate.
Înainte de a comanda, citiți cu atenție condițiile de închiriere, precum și regulile de returnare a mașinii. Garantăm siguranță și prețuri rezonabile. Pentru noi este important ca cetîțenii obișnuiți, familiile tinere cu venituri medii să-și poată permite serviciile.