Mașină pentru mariaj cu șofer – cum să alegi opțiunea potrivită?

Unul din momentele organizatorice importante înainte de celebrarea căsătăriei este alegerea unei mașini. Cum să închiriezi o mașină cu șofer pentru o sărbătoare?

Recomandări de bază pentru noii căsătoriți în alegerea unei mașini pentru mariaj:
• Înainte de a închiria o mașină, decideți ruta. Discutați cu un reprezentant al companiei. Tipul de mașină depinde de traseu. De exemplu, dacă intenționați o excursie în afara orașului, o mașină cu clirens redus nu este potrivită pentru terenurile deluroase.
• În salonul spațios al Mercedes E sau BMW seria 5, galbenul va fi mai potrivit pentru mireasă în rochie luxoasă și voluminoasă.
• Decideți culoarea mașinii pentru sărbătoare. Concentrați-vă pe preferința personală și stilul evenimentului. Nu există prejudicii privitor la culoarea cortegiului nunții. Mulți tineri căsătoriți aleg o mașină albă, această culoare reprezintă bucurie și puritate. Mașinile argintii adaugă stil cortegiului, negrul arată bine în contrast cu decorațiunile tradiționale albe sau aurii, roșul este pentru cei cărora nu le este frică să atragă toată atenția. Decizia vă aparține.
• Închirierea unei mașini este mai sigură la o companie decât la un șofer privat. Pe lângă faptul că companiile de închiriere veghează reputația lor, în caz de forță majoră vor putea furniza și alte vehicule. Procat Auto Nord oferă o selecție largă de mașini pentru mariaj în Bălți și în nordul Moldovei. Pentru mai multe informații, apelați numărul de telefon: +373 610 164 80.
• Dacă doriți să Vă ornamentați vehiculul, discutați acest lucru cu proprietarul. Unele firme oferă propriile opțiuni de ornamentare și pot face acest lucru în funcție de preferințele Dumneavoastră.
• Citiți cu atenție contractul de închiriere înainte de a semna. Acordați o atenție specială secțiunilor care descriu restricții, penalizări, tarife pentru timp suplimentar.
• Verificați mașina închiriată înainte de eveniment. Evaluează starea interiorului și aspectul.
• Rezervarea unei mașini cu șofer pentru o sărbătoare vă scutește de toate dificultățile privitor cortegiul nunții.
Aceste sfaturi Vă vor ajuta să alegeți mașina potrivită pentru evenimentul Dvs.