Chiria auto în Bălți de la ProcatAutoNord

Există multe situații în care este posibil să aveți nevoie de o mașină. Dar nu întotdeauna aveți la dispoziție propria mașină. Trebuie să studiați orarele mijloacelor de transport public, să rugați prietenii să vă facă o favoare sau să cheltuiți bani pe un taxi. Cu toate acestea, dacă confortul și libertatea de mișcare sunt importante pentru dumneavoastră, niciuna dintre aceste metode nu este potrivită. Echipamentul turistic este incomod de transportat într-un autobuz, costurile taxiurilor cresc imediat ce părăsiți orașul, iar prietenii sunt puțin probabil să accepte să vă împrumute mașina pentru mai mult de câteva ore.

De aceea, locuitorii din Bălți aleg astăzi din ce în ce mai des serviciul de chirie auto. 

Atât persoanele fizice, cât și cele juridice pot lua în chirie o mașină în Bălți. Închiriați o mașină pentru câteva ore pentru a vă întâlni cu o rudă la aeroport sau închiriați o mașină pentru un weekend întreg pentru a călători prin țară cu familia dumneavoastră. O mașină curată, bine întreținută și alimentată cu combustibil va fi adusă la adresa dvs. la o oră convenabilă. Urcați-vă la volan și plecați în vacanță sau în interes de serviciu.

În parcul auto al companiei Forsaj, puteți găsi automobilul perfect pentru dumneavoastră:

  • cu cutie de viteze manuală sau automată;
  • clasa economică sau clasa business;
  • o mașină pentru un cortegiu de nuntă sau o petrecere de absolvire;
  • un sedan confortabil de oraș sau un minivan spațios pentru călătorii cu o familie numeroasă.

Serviciul „Șofer personal” este potrivit pentru cei care doresc să se relaxeze în timpul unei călătorii sau să se concentreze pe afaceri fără a fi distrași.

Pentru a afla despre costul și condițiile de chirie auto în Bălți de la compania Forsaj, vă rugăm să sunați la +373 610 164 80 sau prin intermediul formularului de pe site.