Chirie auto în Bălți – cel mai bun preț în oraș

Atunci când alegeți să închiriați o mașină în Bălți, un rol important îl joacă prețul. La urma urmei, o mașină este deseori necesară pentru sarcinile zilnice: pentru a lua o rudă de la spital, pentru a vă vizita părinții, pentru a merge la țară cu prietenii. Nimeni nu vrea să plătească prea mult.

Atunci când alegeți o companie de chirie auto, puteți întâlni adesea anunțuri cu prețuri foarte mici pentru închirierea de mașini. Tentația de a răspunde la un astfel de anunț poate fi foarte mare. Cu toate acestea, chiria auto ieftină are propriile capcane.

Care sunt riscurile cu care ne confruntăm atunci când închiriem o mașină ieftină?

  • Mașini străine. Este foarte posibil ca firma să închirieze mașini particulare. Aceasta nu este responsabilă pentru starea tehnică a mașinilor din parcul său auto, ceea ce înseamnă că, dacă mașina se defectează în drum spre un alt oraș, va trebui să vă ocupați de defecțiune.
  • Kilometraj ridicat. O mașină veche, cu un kilometraj ridicat, nu înseamnă doar lipsă de confort, ci și un risc ridicat de defecțiuni pe drum. Vacanțele de familie se pot încheia înainte de a începe.
  • Sortiment redus. De regulă, astfel de companii oferă 3-4 mașini în același segment de preț.
  • Lipsa asigurării. Dacă este posibil să se renunțe la asigurarea CASCO, încercarea de a economisi bani pe asigurarea RCA poate avea ca rezultat probleme serioase pentru șofer.
  • O gamă restrânsă de servicii suplimentare. Curățarea salonului mașinii, serviciul de brichetă, evacuator – compania nu va oferi astfel de servicii în cazul unei chirii ieftine.

Cum să vă protejați? Adresați-vă numai saloanelor de închiriat atestate, cu o bună reputație și cu un istoric îndelungat pe piață. Grupul de companii Forsaj oferă servicii de chirie auto în Bălți la prețuri accesibile. Un parc auto tânăr de mașini tehnice sigure, o gamă largă de modele și asistență tehnică non-stop îi așteaptă pe clienți. Sunați și alegeți o mașină de închiriat chiar acum: +373 610 164 80.