Ce să alegi pentru chirie din segmentul bugetar al parcului Procatautonord?

Chiria de mașini este o soluție excelentă dacă aveți nevoie din când în când de o mașină. Nu trebuie să cheltuiți bani pentru achiziție și reparare. Întreținerea și curățenia garantată a mașinilor Procatautonord atrage clienții și îi face fideli.
Dacă petreceți cea mai mare parte a anului în afara țării, atunci chiria unei mașini în Bălți este mai profitabilă decât întreținerea unei mașini, care rămâne în garaj, fără parcurs, cea mai mare parte a anului.

Cum să alegeți o mașină de închiriat la preț mic în Moldova?

Atunci când alegeți o mașină, luați în considerare:
– Scopul călătoriei (întâlnire de afaceri, eveniment, pentru uz personal și altele). Avem vehicule potrivite pentru ocazii speciale, sau ceva special să impresionați. Pentru conducerea pe traseele secundare, în special în sezonul dificil, este mai bine să vă gândiți la o bună capacitate de teren a mașinii, pe drumuri de calitate slabă. În acest caz, chiria ravon nu dezamăgește niciodată clienții.
– Costul. Modelele de lux sunt mai scumpe decât mărcile bugetare.
– Designul poate fi important, dacă luați o mașină pentru o călătorie surpriză, călătorie romantică,
– Consum de combustibil.
– Forța (face o alegere în funcție de obiective).

Procatautonord se străduiește să creeze condiții favorabile pentru toți clienții:
– Chiria Dacia Logan. O opțiune bugetară excelentă, recunoscută ca fiind cea mai economică din punct de vedere al consumului de combustibil (5 litri la 100 de kilometri). Datorită portbagajului spațios, această mașină este potrivită pentru călătorii de familie, precum și pentru orice evenimente. Întreținerea este ieftină, pentru că această mașină este iubită de clienți practici, fără pretenții.
– Chiria Ravon. O opțiune economică. Asemănare la exterior cu Chevrolet Cobalt. Potrivită pentru excursii de familie. Designul este simplu, dar frumos. Performanță excelentă și fiabilitate ridicată confirmată de recenziile utilizatorilor reali.
– Arenda Chevrolet. Chiria ieftină este accesibilă chiar și pentru studenți. Automobil de producție americană, de clasă economică. Echipamente tehnice excelente, în ciuda costului redus. Aspect frumos, design. Un vehicul potrivit pentru orice suprafață a drumului.
Consultantul nostru va ajuta să faceți alegerea corectă și va ghida în funcție de caracteristicile modelelor!