Chirie pentru persoanele juridice: aveți nevoie de foia de parcurs pentru arendarea unei mașini în Rîșcani

Foaia de parcurs este un document obligatoriu pentru mașinile care prestează servicii comerciale. În baza acestui document, se ține o evidență a kilometrajului parcurs, a timpului de lucru al șoferului, a combustibilului. Datele din foile de parcurs sunt luate în considerare la calcularea salariilor și la reducerea impozitului. Cu alte cuvinte, acest documentul confirmă toate cheltuielile. Este posibil ca polițiștii să vă ceară să o arătați pentru a verifica unde urmează să vă deplasați.

Companiile care oferă servicii de închiriere auto în Rîșcani și, în general, în Moldova, nu se folosesc de foile de parcurs. Toate costurile precum, achiziționarea de combustibil și alte costuri minore, sunt plătite de către chiriaș. Dacă nu există cheltuieli care pot servi drept bază pentru reducerea impozitului, o astfel de raportare nu are sens. În plus, legea prevede că dstră închiriați o mașină în baza unui contract. Astfel, contractul este utilizat pentru raportarea fiscală.

Deci, dacă este necesar, foia de parcurs este întocmită chiar de chiriaș. De exemplu, dacă o organizație comercială folosește serviciul de închiriere. Acesta poate fi un camion mic. Astfel, compania poate reduce impozitul sumă fiind egală cu costul combustibilului, dacă există un document justificativ.

Compania Procatautonord este o companie de încredere, cu experiență, care oferă închirieri auto în Râșcani, Șoldănești, în toate regiunile de nord ale țării și, bineînțeles, în Bălți. Atitudinea responsabilă față de muncă, asistența tehnică non-stop, prețurile rezonabile, preocuparea pentru siguranța clienților sunt prioritățile noastre. Apropo, nu trebuie să vă deplasați la oficiul nostru pentru a rezerva o mașină. Puteți rezerva mașina de la distanță prin Viber sau WhatsApp: +373 610 164 80.