DACIA și Chevrolet pentru chirie, fără costuri suplimentare în Bălți

Astăzi, chiria mașinilor Ravon este cea mai solicitată din Moldova. Ce este această marcă de mașini și de ce câștigă popularitate atât de rapid?

Până la sfârșitul anului 2015, exploatația GM-Uzbekistan a anunțat oficial că a fost nevoitî să treacă la rebranding. Acest lucru a fost facilitat de apariția interdicțiilor privind utilizarea logo-urilor Daewoo, drepturile care aparțineau Daewoo International Corporation. În acest fel, Daewoo a fost înlocuită de noua marcă Ravon. Reprezentanții Holding-ului au declarat, de asemenea, că modelele bugetare ale Chevrolet vor fi produse sub marcă nouă.

Această linie a fost demonstrată la prezentarea logo-ului. Scopul principal al evenimentului a fost familiarizarea publicului cu modelele deja cunoscute, care au trecut o mică etapă de restilizare, și anume Chevrolet Spark și Chevrolet Cobalt. În general, mașinile prezentate acolo au câștigat deja simpatia multor șoferi.

Statisticile și creșterea numărului de cumpărători indică faptul că vehiculele Dacia au devenit populare. Analizând recenziile proprietarilor Dacia, se pot distinge următoarele avantaje a acestor mașini bugetare:
– preț scăzut al seturilor de completare;
– portbagaj mare pentru sedan;
– interior spațios și echipamentul necesar la dorința proprietarului;
– clearance mare, care îmbunătățește calitățile de teren a vehiculului;
– suspensie fiabilă cu un design simplu;
– corpul zincat, prin urmare, rezistența mașinii la corozie;
– economia de combustibil.

Aceste avantaje vorbesc exclusiv în favoarea calitățlor mașinilor noi. prin urmare cererea crește nu numai prin procurare, ci și pentru închirierea ravon / Chevrolet. Compania ProcatAutoNord oferă servicii pentru chirie și arenda vehiculelor ieftine în Bălți.