Cum verificați mașina înainte de a o închiria

Este imposibil să arendați o mașină într-un orășel mic? Acest lucru este un mit care nu mai are relevanță. Apelați-ne sau scrieți în Viber/WhatsApp la numărul: +373 610 164 80 și rezervați mașina de care aveți nevoie pentru cîteva ore sau pentru cîteva săptămâni de la compania Procatautonord.

Surprindeți oaspeții sau membrii familiei dstră cu o călătorie. Cu o mașină bună, puteți vizita cu ușurință obiectivele dintr-o zonă într-o singură zi. Așadar, închirierea unei mașini în regiunea Rezina pentru doar o zi o să vă permită să vizitați mănăstirea Saharna, fondată în secolul al XVIII-lea, situată într-un loc pitoresc. Ve-ți putea vedea cascadele, iar urcînd pe Dealul Grimidon o să admirați împrejurimile. Cu mașina, complet înarmată, veți avea cu siguranță timp să vizitați Mănăstirea Stânca, situată puțin mai departe, unde, potrivit legendei, Ștefan cel Mare s-a cununat, iar poetul Orfeu a locuit într-una din peșterile stâncilor pînă la sfîrșitul vieții.

Astfel închiriind un automobil puteți transforma o zi de sîmbătă într-un adevărat show de turizm.

Multe persoane pasionate de automobile se folosesc cu succes de serviciul de închirieri auto din Rezina.
Un sfat important, atunci cînd închiriați mașina verificați starea ei tehnică la primire. O atenție deosebită trebuie acordată caroseriei, farurilor, oglinzilor. Verificați automobilul în condiții de iluminare bună din diferite unghiuri. Dacă găsiți lovituri sau zgârieturi, informați managerul și cereți să le înscrie în contractul de predare-primire. În acest caz, este necesar să se ia în considerare și starea farurilor, spațiul dintre piese, zgîrîeturile provocate de pietre și alte defecte, dacă există. De asemenea, verificați și interiorul automobilului: tapiteria scaunelor, aerul condiționat, capul manetei de viteză, geamurile – totul trebuie să fie în stare bună, dar cel mai importan că trebuie să funcționeze. După ce verificați vizual mașina, rugați managerul să pornească mașina. Motorul trebuie să lucreze stabil. Nu va fi de prisos să verificați: roata de rezervă, trusa de prim ajutor, indicatorul de urgență, cric-ul.

Efectuarea unei examinări minuțioase și atente, precum și studiul amănunțit al tuturor zonelor, reduce riscul de probleme pe drum și la returnarea mașini. Fiți atenti la drum, aveți grijă de dstră și de cei dragi.