Închiriați un automobil pentru diverse evenimente și sărbători în Moldova

Nu toți șoferii își pot permite să cumpere o mașină de clasă business care costă zeci de mii de euro. Există însă situații cînd aveți nevoie de o mașină nu doar pentru a călători, ci pentru a vă menține imaginea și reputația, în cazul unui eveniment sau întîlniri de afacere.

O mașină decorată pentru nuntă este un atribut indispensabil al acestui eveniment. O mașină de lux va fi văzută nu numai de oaspeți, ci și de toți cei care o întîlnesc pe drum.
Mașina de clasă va sublinia statutul omului de afaceri. Este dificil să ne imaginăm un antreprenor influent într-o mașină de tip sovietic.

Serviciul de închiriere auto în Moldova și Bălți este perfect atît pentru nuntă, cît și pentru întrevederile de afaceri. O mașină de lux cu șofer vă va duce partenerii de afaceri la destinație și astfel veți cîștiga încrederea acestora. Partenerului o să îi fie pe plac că aveți grijă de el.

La Bălți, o mașină, frumos decorată cu flori, a devenit de mult timp un atribut obligatoriu al oricărei nunți. Desigur, decorațiunile de nuntă nu trebuie să incurce ceilalți participanți la trafic și însăși șoferul.
Trebuie remarcat faptul că închirierea mașinii de tip business în municipiul Bălți și în regiune se plătește nu cu ziua, ci cu ora.

Este important să fiți un șofer experimentat, în caz contrar vă veți simți mai confortabil dacă închiriați o mașină cu șofer. Acest lucru vă va oferi posibilitatea să rezolvați alte probleme, decît conducerea mașinii într-o zonă necunoscută.

Procatautonord vă oferă în chirie automobile în regiunea Bălți la condiții foarte avantajoase. Pentru a rezerva o mașină, sunați la numărul de telefon: +373 610 164 80 sau vizitați biroul nostru. De asemenea, puteți rezerva mașina preferată prin aplicațiile Viber sau WhatsApp.