O zi cu o mașină închiriată în Bălți

Chiria sau arenda mașinilor ieftine în Bălți în timpul unei pandemii creează condiții ideale pentru călătorii, în siguranță prin Moldova. În timp ce multe zboruri au fost anulate, călătoriți ân continuare prin tară cu vehiculele închiriate. Ce locuri poți vizita?

1) Toltrele Prutului la Edineț- dealuri și concreții de calcar . Au apărut 15 – 20  cu milioane de ani în urmă, când mările Sarmată și Torton au dispărut. Ciudate dealuri de diferite dimensiuni, văi și cascadele formate de recifurile mărilor antice conferă peisajului o frumusețe de nedescris.
2) Naslavcha. Satul este situat pe malul drept al Nistrului. Acesta este unul dintre cele mai frumoase locuri din Moldova. Aici vă puteți bucura de frumusețea curbelor pitorești, pe care le formează cursul râului Nistru între dealuri. Din orice punct culminant al Naslavchei, o uimitoare vedere către o pădure pitorească în formă de inimă care împarte albia râului în două ramuri.
3) Buncărul Soldanesht este un buncăr militar subteran cu 13 etaje din vremea URSS, situat în pădure lângă satul Olishcani. Structura ciclopică este uimitoare prin marimea sa.
4) Peștera „Emil Racoviță”. Acesta este un test destul de serios, deoarece în peștera domnește un întuneric absolut. Există aproximativ 20 de lacuri în el. În unele camere puteți vedea figurine sculptate de speologi din lut multicolor. De exemplu, celebra statuie Cenusareasa. Intrarea în peșteră este permisă numai cu un ghid sau instructor experimentat, care cunoaște bine topografia traseului.
5) Castelul „Mimi” este primul castel de vinificație din Moldova. A fost construit în 1900 după modelul de moșie franceză. Beciurile de vinuri ale castelului, ridicate în 1893, uimesc prin varietate și lungime mare.
Deci, o chiriere de mașini ieftine pentru călătorii este cel mai accesibil mod de schimbare a fondului cotidian. Nu ratați această ocazie!