Care sunt condițiile de închiriere a unui automobil la compania noastră Procatautonord

Ce trebuie să știți în primul rând despre companiile care oferă închirieri auto în Dondușeni și în nordul Moldovei? Companiile de închiriere sunt populare în întreaga lume. Calitatea serviciilor lor depinde de experiența de lucru, de vehiculele de care dispun și de motivația angajaților. Compania Procatautonord este una dintre cele mai populare companii din nordul Moldovei. Unul dintre obiectivele companiei este de a face serviciul de închiriere disponibil pentru orice familie cu venit mediu (chirie auto ieftin), pentru ocazii zilnice sau mai speciale. La noi veți obține cele mai bune servicii la un preț rezonabil. Rezervați de la distanță mașina prin Viber sau WhatsApp: +373 610 164 80. Puteți rezerva un vehicul chiar și din străinătate sau în timp ce vă aflați în alt oraș.

Pentru a închiria o mașină, trebuie să aveți cel puțin 21 de ani și să aveți o experiență de conducere de cel puțin 1 an. De asemenea, trebuie să aveți un permis de conducere valabil și buletinul de identitate. Dacă veniți din străinătate și doriți să ajungeți confortabil acasă, lucrăm și în centrele raionale. Discutați în prealabil cu managerul companiei noastre, care o să vă ajute să închiriați o mașină în raionul Dondușeni sau oricare altul, la condiții avantajoase pentru dstră. Va trebui să prezentați pașaportul și permisul dstră de conducere internațional. Dacă o persoană juridică dorește să arendeze un automobil urmează să prezentați următoarele documente: o copie a certificatului de înregistrare de stat, un duplicat al certificatului de înregistrare la serviciul fiscal, o procură care vă va permite să semnați contractul de arendă.

Costul închirierii unei mașini în Moldova depinde de perioada de închiriere. Propunem reduceri pentru închirierea pe termen lung. În plus, companiile care prestează servicii de închirieri au deseori oferte promoționale.

Una din condițiile pentru închirierea unui vehicul este un depozit. Suma depinde de clasa și marca mașinii. Acordați atenție dacă există restricții cu privire la parcurgerea kilometrajului zilnic. Dacă există restricții, verificați tarifele pentru „depășirea acestuia”.

Dstră răspundeți de mașina închiriată în caz de defectare, furt etc. De asemenea, răspundeți de starea tehnică a automobilului. Pentru a evita situațiile neplăcute, verificați cu atenție mașina înainte de a semna contractul.