Arenda unei mașini în mun. Balti

Procatautonord – Închirierea unei mașini în Balti. Pentru a face comandă apelți numărul +373 610 164 80

Economisi-ți, închiriind un automobil în municipiul Balti și nordul Moldovei pentru o singură zi

Permanent cu nerăbdare așteptăm vacanța de vară pentru a călători împreună cu prietenii și familia.
Închiriind un automobil în vacanța de vară o să aveți senzația de deplină libertate. Dstră stabiliți unde o să plecați și cît timp să petreceți într-un loc sau altul. Arenda unui automobil este un serviciu convenabil, sigur, dar uneori costisitor.
La ce detalii urmează să atrageți atenția pentru a economisi banii, atunci cînd doriți să închiriați un automobil?
Comparați costul pentru arendă la diversecompanii. Companiile internaționale dispun de o gamă largă de diverse automobile, dar costul serviciului este cu mult mai mare. Companiile locale oferă serviciul dat la un preț mai mic, dar dispun de un număr modest de mașini. Pentru a închiria o mașină în municipiul Balti apelați la compania noastră Procatautonord, la numărul de telefon: +373 610 164 80. Aveți posibilitatea să comandați mașina și de la distanță prin Viber sau WhatsApp. V-om răspunde operativ la orice întrebare pe care doriți să o clarificați în ceea ce privește condițiile de închiriere.
Rezervați automobilul cu cel puțin o săptămînă. De regulă, în weekend, cererea de învhirieri auto în Balti crește și nu există permanent posibilitatea de a închiria automobilul în același moment. De aceea, este binevenită rezervarea din timp.
Alegeți automobile simple cu transmisie manuală.
Comparați prețul la benzină și motorină. Închirierea unei mașini care circulă pe benzină este mai ieftină. Luînd în considerație faptul că motorina este mai ieftină, atunci cînd călătoriți la distanțe lungi, închirierea unui automobil care circulă pe motorină este mai benefică.
Refuzați serviciile suplimentare.
Întreba-ți pentru ce serviciu achitați în surplus și decideți dacă merită sau nu.
Studiați cu atenție contractul. Stăruiți-vă să observați dacă sunt percepute care-va taxe ascunse. De exemplu, în cazul cînd returnați mașina în alt loc decît de unde a-ți luat-o, în cazul cînd solicitați o asigurare extinsă, în cazul amenzii, în cazul cînd efectuați un serviciu de ordin tehnic și în cazul cînd lipsește combustibilul etc.
Atrage-ți atenția la promoții. Deseori , companiile de închirieri oferă promoții în ceea ce ține de arenda mașinii pe un termen mai mare, acest lucru este mai profitabil decît închirierea mașinii per zi/zilnic.
Vara de cele mai dese ori aveți nevoie de automobil în cazul cînd plecați în vacnață, însăși anotimpul necesită mai multe deplasări. Face-ți planuri în așa mod ca să beneficiați de cea mai bună opțiune de închiriere.

Chirie  auto — rapid si simplu

Plasați comanda pe site sau apelați managerul nostru la numărul de telefon: +37361016480 și o să aflați despre cele mai bune oferte privind închirierea unui automobil la cel mai bun preț la nordul Moldovei

Copyright ©2023. Automobilele oferite spre închiriere de către compania Procat Auto Nord.
vadstudio & iSEO