Arenda unei mașini în Balti

Procatautonord – Închirierea unei mașini în Bălti. Pentru a face comandă apelți numărul +373 610 164 80

Închirierea unui automobil este instrumentul magic în domeniul afacerilor și nu numai

Uneori se întîmplă că puteți rămîne fără mașină, din oricare motiv: mașina a fost avariată, a-ți lăsat-o la un service pentru a trece testarea tehnică, iar acest fapt poate cauza disconfort. Călătoria cu transportul public este pierdere de timp, iar călătoria cu taxiul pierdere de bani. O soluție perfecta este serviciul de închiriere. Pentru a călători prin Moldova și regiunile acesteia, serviciul de închiriere este cu mult mai profitabil.
Închirierea mașinii vă permite să construiți în mod independent traseul, să vă deplasați liber și, în același timp, să nu depindeți de tarifele pentru fiecare călătorie, așa cum este în cazul comandării unui taxi.
Închirierea mașinii în Bălti este un serviciu de care au nevoie mulți oameni din diverse motive. Serviciul dat poate fi utilizat atît de persoanele fizice care au nevoie să se deplaseze în diverse locuri, cît și de întreprinzători/persoane juridice care apreciază prestigiul și siguranța.
Plata pentru arendă se plătește o singură dată. Este foarte comod că kilometragul pe care o să îl parcurgeți zilnic nu este stipulat în contract. Prin închirierea unui vehicul, obțineți drepturile de proprietar a mașinii pe durata contractului de închiriere, angajîndu-vă să respectați termenul și condițiile contractului, precum și regulile de circulație.
Pentru a călători prin oraș, este mai bine să închiriați o mașină mică și economă. Dimensiunile mici vă permit să conduceți oriunde și nu necesită căutarea constantă a unui loc de parcare. De asemenea, o să economisiți combustibilul. Pentru a vă deplasa prin oraș, vă recomandăm să închiriați următoarele tipuri de mașini: Dacia Logan, Volkswagen Polo, Hyundai Getz, Opel Astra, Kia Rio, Daewoo Nexia, Chevrolet Aveo și altele.
Compania Procatautonord oferă servicii de închiriere auto în Moldova. Avem o atitudine responsabilă față de muncă, un număr mare de vehicule, prețuri accesibile, acestea sunt prioritățile care ne caracterizează. Rezervați o mașină prin Viber/WhatsApp sau apelați-ne la numărul: +373 610 164 80.
Sunteți interesați de a închiria un automobil în Bălti? Aici cu siguranță aveți ce vizita, dacădoriți să vă relaxați. În pădurea din apropierea satului Olișcani, este un buncăr subteran colosal, care a fost construit în anii 80 și trebuia să reziste chiar și unui atac nuclear. Obiectul reprezintă ceva uimitor.

Chirie  auto — rapid si simplu

Plasați comanda pe site sau apelați managerul nostru la numărul de telefon: +37361016480 și o să aflați despre cele mai bune oferte privind închirierea unui automobil la cel mai bun preț la nordul Moldovei

Copyright ©2023. Automobilele oferite spre închiriere de către compania Procat Auto Nord.
vadstudio & iSEO