Arendă de lungă durată sau doar pentru cîteva ore, puteți închiria în nordul Moldovei, ce alegere să faceți?

Pentru a răspunde la această întrebare urmează să definim termenul de carsharing. Acest lucru reprezintă închirierea automobilului per minută.
Serviciul presupune: în diferite părți ale orașului există parcări, stații de alimentare partenere, aplicații speciale, fără de care nu va fi posibilă utilizarea serviciului. Deci, dstră trebuie să descărcați programul, să introduceți datele necesare și să selectați cea mai apropiată parcare. După alegerea unei mașini (mașinaîn chirie), se face o rezervare. Plata se face prin intermediul programului. Mașina poate fi deschisă și prin intermediul aplicației, documentele se află în torpedou.

Diferența principală constă în plata pentru chirie și acordul semnat. Atunci cînd folosiți serviciul carsharing, aveți dreptul să vă folosiți de diferite mașini semnînd contractul o singură dată.

Fiecare tip de închiriere are propriile avantaje și dezavantaje. Dar toate sunt subiective și ambigue.

Pe baza recenziilor chiriașilor, puteți ajunge la concluzia că schimbul de mașini este potrivit pentru deplasarea rapidă prin oraș și pentru întîlnirea cu prietenii, sau rudele la aeroport. Dacă trebuie să călătoriți în afara orașului pentru o perioadă mai lungă, este mai sigur să arendați o mașină în raionul Edineț. În cazul dat, nu riscați să rămîneți fără combustibil din cauza lipsei unei benzinării în apropiere și puteți obține serviciul indiferent de accesul la Internet.

În Moldova se bucură de popularitate serviciul de închiriere pentru o singură zi. Procatautonord este o companie de încredere care oferă servicii de închiriere auto în Bălți, Edineț și în tot nordul Moldovei. Prestăm servicii de înaltă calitate, dispubem de un număr mare de vehicule,oferim și reduceri.

Chiar dacă sunteți în străinătate, discutați cu managerul și la sosire vă va aștepta o mașină, puteți plasa comanda prin Viber sau WhatsApp: +373 610 164 80.