Călătoriți confortabil în prin Drochia cu mașina închiriată

Un weekend fără mașină? Uşor! Cu excepția cazului cînd intenționați să plecați în excursie, la țară sau să vizitați un magazin de materiale de construcție. În cazul dat nu puteți face nimic fără un automobil! Dacă mașina dvs. s-a defectat nu vă grăbiți să apelați un taxi sau să vă deziceți de planurile dstră. Rezervați o mașină în Drochia și în toate regiunile din nordul Moldovei.

Iată care sunt avantajele arendei:
• Preț scăzut în comparați cu serviciul de taxi
• Mobilitatea deplasărilor, în orice timp.

Nu dispuneți de care-va restricții
Gamă largă de automobile
Aveți posibilitatea să testați modelul automobilului pe care doriți să îl procurați.
Alegerea unei mașini depinde de planurile dvs. Dacă aveți de gând să vă deplasați prin oraș sau să întâlniți prietenii la aeroport, acordați prioritate vehiculelor compacte și manevrabile. De exemplu, Toyota Prius.

Dacă urmează să plecați într-o excursie, alegeți o mașină spațioasă, care va face față drumurilor rurale. Puteți închiria în Drochia Renault Logan sau Renault Duster, și o să rămîneți mulțumiți.

Dacă intenționați să mergeți la cumpărături, este mai bine să închiriați un break. Designul lor specific vă permite să încărcați o mulțime de lucruri în portbagaj fără a simți un oarecare disconfort. DaciaLogan, Skoda Octavia pot fi închiriate la Procatautonord.

În cazul cînd urmează să plecați la un magazine de costrucții închiriați un camion mic.

Dacă o să închiriați în Drochia o mașină de la compania noastră Procatautonord o să fiți sigur de tranzacția făcuă, o să dispuneți de asistență tehnică non-stop, de asemenea o să rămîneți mulțumiți de prețurile pentru chirie. Rezervați o mașină chiar acum prin Viber sau WhatsApp la numărul de telefon: +37361016480.