Călătoriți împreună cu animalele dstră de companie

Lumea se schimbă, se schimbă și ideile oamenilor despre anumite lucruri. Din ce în ce mai mulți oameni preferă să nu-și lase animale de companie acasă, ci preferă să-i ia cu ei în excursii, ceea ce părea absurd acum cincizeci de ani. Acum animalele de companie pot fi luate în hoteluri, magazine, alte locuri publice, inclusiv și în mașinile luate în chirie. Cea mai mare bucurie pentru animalele dstră va fi ieșirea la natură. Compania noastră dispune de mașini spațioase, în care o să se simtă confortabil întreaga dstră familie inclusiv și patrupedul iubit. Rezervați o mașină în Soroca și nu lăsați niciunul dintre membrii familiei acasă!

Cum urmează să trasportați micul membru al familiei pentru a oferi confort atît lui, cît și celorlalți pasageri?
Regulile de circulație nu reglementează aceast lucru: cerințele pentru transportarea animalelor de companie sunt aceleași ca și pentru orice marfă. Animalul nu trebuie să incurce șoferul, să conducă mașina. Aflați regulile de la compania de unde urmează să închiriați un automobil. Unii distribuitori oferă mașină fără probleme, alții impun anumite restricții. Este posibil să fi se ofere o mașină mai veche și mai ieftină, acest lucru este justificat – nu fiecare animal de companie este bine educat și curat. Nu trebuie să vă ascundeți intențiile de a călători cu patrupedul, atunci cînd intenționați să închiriați o mașină. În cazul cînd ascundeți acest fap puteți primi amendă.

Certificatele veterinare sunt necesare, doar pentru animalele care fac parte din gospodărie (ovine, bovine etc). Animalele de companie pot călători cu mașina fără documente. Excepția este o excursie la o expoziție specializată. În acest caz, trebuie să dispuneți de următoarele documente:

1) pașaport veterinar
2) Un formular special.
Transportul animalelor într-o mașină închiriată presupune utilizarea unor dispozitive speciale care asigură siguranța animalului și protecția salonului automobilui:
• Genți speciale pentru transportarea pisicilor și cățeilor mici;
• Cuști pentru: hamsteri, păsări, cobai etc.
• Pisicile urmează să fie transportate într-o cutie specială, deoarece aceste sunt mai neliniștite. Cutia trebuie să fie spațioasă și bine închisă. Este mai sigur să o fixați cu centurile de siguranță.
• Cîinii de talie mică se pot deplasa pe scaun, dar trebuie să fie fixați cu lesă. O puteți cumpăra de la orice magazin specializat.
• Cîinii mari sunt transportați în veste de reținere care nu le permit să sară din salonul automobilului pe carosabil.

Rezervați o mașină în Soroca, Bălți și în nordul Moldovei cu Procatautonord rezolvați rapid problemele. Acum puteți rezerva o mașină chiar de la distanță: +373 610 164 80 (Viber / WhatsApp).