Ce mașini sunt închiriate pentru nunți în regiunile de nord ale Moldovei

Nunta în Moldova este o sărbătoare foarte frumoasă. Principala caracteristică nunții este călătoria privată înainte de banchet. Plecarea mirelui la mireasă, plecarea după nănași, apoi îndrăgostiții merg la oficiul de stare civilă, apoi la biserică, apoi la o ședință foto. Cortegiul nunții constă uneori din zece, douăzeci sau chiar mai multe mașini.

Unele dintre vehicule sunt închiriate de la o companie de închiriere. Aceasta, de regulă, este o mașină pentru tinerii căsătoriți și mașini mai spațioase pentru transportul oaspeților. Adesea, oaspeții, mai ales dacă provin din regiunile nordice, folosesc ei înșiși serviciul de închiriere auto din regiunea Ocnița, pentru a nu depinde de programul sărbătorii și de transportul oferit.

Așadar, ce fel de mașini pot fi închiriate pentru o nuntă?
1) Mașina pentru tinerii căsătoriți. De regulă, se închiriază o mașină alba sau neagră în dependență de preferințele tinerilor și posibilitățile financiare (Chirie auto – prețuri)
2) Limuzina este mașina clasică, dar în ultimul timp este mai puțin solicitată. Acest tip de mașină poate fi aleasă de perechea care s-a gîndit la fiecare detaliu și pentru care totul trebuie să fie perfect.

3) Mașini retro. Recent au început să se bucure de popularitate.
4) Cabrio. Acest tip de mașină urmează a fi aleasă de perechile care plănuiesc nunta vara. Plimbarea cu mașina decapotabilă o să vă ofere emoții frumoase, dar și o să aveți drept amintire niște poze uimitoare;
5) Sedanuri. Majoritatea oamenilor comandă anume acest tip de mașină pentru nuntă în Ocnița.

Procatautonord poate pune la dispoziția dstră un număr mare de vehicule. Aici cu siguranță veți găsi o mașină ieftină și frumoasă pentru viitorul eveniment. Rezervați o mașină la +373 610 164 80, angajatul nostru va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările. Oferim servicii de închiriere auto în Ocnița, Briceni, Șoldănești și alte regiuni din nordul Moldovei.