Condițiile de închiriere auto pentru cetățenii străini în nordul Moldovei și în raionul Briceni

Închirierea de mașini (automobile în chirie) este un serviciu popular nu numai în rîndul cetățenilor din Moldova, ci și în rîndul străinilor care vin în țară ca turiști sau pentru afaceri. La Procatautonord deseori se adresează persoanele care doresc să închirieze o mașină în regiunea Briceni, care se învecinează cu Ucraina și care prezintă mare interes pentru oamenii de afaceri. Închirierea unei mașini vă permite să nu pierdeți timp cercetând rutele de transport public. În plus, compania de închiriere Procatautonord vă oferă un navigator, dacă trebuie să călătoriți pe un traseu necunoscut, cu ajutorul acestuia ve-ți ajunge la destinație cel mai curînd posibil.

Cooperarea străinilor cu compania noastră presupune respectarea mai multor condiții:

1) Dstră urmează să prezentați buletinul de identitate, permisul de conducere, cartea de identitate pe care o folosiți peste hotare nu este valabilă pentru încheierea contractului de arendă.

2) Trebuie să aveți o viză valabilă care să vă permită să rămîneți în Moldova sau alte acte.

3) Deținerea permisului de conducere este principala condiție pentru toți clienții. În cazul cetățenilor străini, permisul de conducere trebuie să fie internațional. Dacă permisul este expirat sau lipsește, atunci contractul nu poate fi încheiat.

4) Pentru a închiria un automobil urmează să depuneți o anumită sumă ca depozit. Cu toate acestea, depozitul este același pentru toți chiriașii, indiferent de cetățenia lor. Suma depozitului depinde de perioada de închiriere și de marca automobilului. De asemenea, clientul trebuie să lase informațiile sale de contact și hotelul în care s-a stabilit.

Unele companii necesită plăți suplimentare pentru un acord CASCO pe termen scurt. Acest lucru mărește prețul închirierii, dar interesele companiei și ale chiriașului vor fi protejate în caz de accident.
Nu este dificil să găsești un serviciu de închiriere în Moldova. Pentru a închiria o mașină în Briceni la Procatautonord, nici măcar nu trebuie să mergeți la birou. Este suficient să sunați la numărul de telefon și să discutați cu managerul companiei noastre: +373 610 164 80 sau puteți plasați o comandă prin Viber sau WhatsApp.