Închiriere auto pentru a călători în străinătate

Călătorind în străinătate mașina o să vă ofere mobilitate. Închiriind o mașină nu o să depindeți de traseul elaborate de agenția de turism și de durata excursiei, așadar că o să dispuneți de timp pentru a vedea mai multe locuri. În cazul cînd călătoriți cu alte personae, costul călătoriei va fi mai mic comparative cu zborul cu avionul.

Chiar dacă mașina nu este a dstră, oricum econosimiți mai multe resurse financiare. Închiriind o mașină în Glodeni puteți pleca cu familia într-o călătorie la Pădurea Domnească, unde puteți vedea specii unice de animale și plante rare, această călătorie o să vă aducă doar emoții pozitive. În rezervație cresc copaci seculari care au 200-250 de ani. Unii copaci ajung să aibă înălțimea unei clădiri cu 10 etaje.

Condițiile pentru închirierea unui automobil pentru a călători în străinătate sunt identice la toate companiile care oferă acest serviciu. Urmează să aveți la mînă buletinul de identitate, permis internațional de conducere și o sumă care o ve-ți conveni cu compania de închiriere drept depozit. Valoarea sumei depozitului depinde de:
• Termenul de arendă;
• Marca și modelul mașinii;
• Scopul călătoriei;
• Servicii suplimentare.
După ce a-ți ales modelul mașinii, trebuie să întocmiți pachetul de documente necesare pentru a călători în afara țării. Acestea includ: cartea verde, procură de la compania care va oferit automobilul spre închiriere , foaia de parcurs. Cartea verde se eliberează la orice companie de asigurări. Este necesară o procură de la compania de închiriere. Acesta trebuie să conțină datele părților și acordul companiei ca mașina poate părăsi hotarele țării. Procura urmează a fi autentificată notarial. Foaia de parcurs este completată gratuit. Este necesar să indicați o listă a țărilor prin care ve-ți călători cu mașina, perioada și datele hotelului, dacă rezervați acolo camere de dormit.

Procatautonord oferă cele mai bune prețuri pentru închirieri auto în regiunea Glodeni, Bălți și nordul Moldovei. Pentru informații detaliate despre cum să închiriați o mașină, prețul per zi și posibilele oferte promoționale, vă rugăm să sunați la numărul: +373 610 164 80. Apropo, puteți rezerva mașina de la distanță: prin Viber sau WhatsApp. Oferim și servicii suplimentare precum scaunul pentru copii etc.